Zoom estimează o creștere viitoare a veniturilor de peste 40%. Acesta este unul dintre efectele pandemiei de COVID-19

Compania de videoconferințe aflată printre preferințele oamenilor din toată lumea în 2020 se așteaptă la o creștere impresionantă, până la 3,7 milioane de dolari în anul curent, cu 43% față de anul trecut.

Prima etapă a procesului de dezvoltare a companiei a fost remarcată încă de la inceputul pandemiei, în luna aprilie, când accesarea software-ului de către utilizatori a crescut de 30 de ori, conform BBC.

Ulterior, compania a înregistrat venituri care depășesc așteptările inițiale ale directorilor de companie. În 2020 veniturile au crescut de peste patru ori, ajungand la 2,6 miliarde de dolari, iar în continuare se estimează atingerea sumei de 3,7 milioane de dolari in 2021. Profitul a crescut la 671,5 milioane de dolari față de cel inregistrat anul trecut -21,7 .

Acest lucru este așteptat chiar dacă vaccinarea este în curs și posibilitatea întoarcerii oamenilor la birou este mare, deoarece pandemia nu s-a terminat și sistemul de videoconferințe va fi în continuare utilizat.

“Trimestrul patru a reprezentat un final solid al unui an fără precedent pentru Zoom. În condiţiile în care lumea iese din pandemie, munca noastră abia acum începe”, a afirmat şeful companiei, Eric Yuan, după cum relatează SpotMedia.

Autor: Delia Aga

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă