Un avion ce făcea escală la Cluj a lovit un stol de păsări în timpul aterizării

Compania aeriană Animawings anunță că avionul A24006, în timpul unei proceduri de aterizare pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu un stol de păsări. Asta a dus la întârzierea zborului cu trei ore.

Ce a transmis compania

„Ȋn timpul procedurilor de aterizare pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, zborul A24006 cu proveninenţă din Hurghada, a ȋntâmpinat dificultăţi pricinuite de coliziunea cu un stol de păsări.

Aterizarea s-a derulat ȋn condiţii de deplină siguranţă, iar după aterizare, o echipă tehnică efectuează verificări amănunţite ale aeronavei, ȋn vederea certificării pentru următoarea cursă.Din pricina acestui eveniment, preconizăm o ȋntârziere de cca. 3h la decolararea cursei A24005 Cluj – Hurghada, dar şi a zborurilor subsecvente Hurghada-Bucureşti şi Bucureşti-Zanzibar din cursul acestei seri.

Pasagerii afectaţi de aceste ȋntârzieri au fost informaţi şi au primit asistenţă pe aeroport din partea colegilor noştri. Ne cerem scuze pentru acest eveniment neplăcut şi vă asigurăm de toată implicarea ȋntregii noastre echipe ȋn soluţionarea rapidă a situaţiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă