Traian Băsescu despre AUR, cel mai controversat partid al României: „Campania nu pare de sorginte românească”

Campania partidului AUR a fost una eficientă. Într-un an de existență acest partid a reușit să atragă aproximativ 10% din voturile românilor.

În cadrul unei emisiuni realizate la postul de televiziune Digi24, Traian Băsescu, fost conducător al statului român, a comentat succesul obținut de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Acesta menționează că speculațiile nu ar vrea să fie prezente, dar părerea lui este că ceea ce au numit acest partid, campanie, „nu a fost de sorginte românească”.

Părerea lui Băsescu

Traian Băsescu afirmă că cei din AUR au avut “o campanie de o agresivitate extremă pe internet. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută extrem de puternică în Diaspora, unde a obținut rezultate absolut fabuloase”.

Dând detalii cerute de moderator în timpul emisiunii, Băsescu spune: „Un turn înalt la Sankt Petersburg unde sunt troli de toate națiile. Nu exclud posibilitatea să se fi băgat puțin și în alegerile din România, dar este la acest stadiu o speculație”.

Controversa cu Diaspora

Controversa majoră vine vis-a-vis de voturile din Diaspora. „În Diaspora trebuie să faci o muncă gigantică să obții asemenea scoruri cum a obținut AUR. Iar acest lucru, plus dacă vă uitați la investițiile care s-au făcut pe internet, sunt lucruri care mă obligă să gândesc, ceea ce nu înseamnă că există suspiciuni majore. Dar nici nu pot să nu gândesc”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă