Tradesilvania – exchangeul de criptomonede din Cluj-Napoca

Tradesilvania, sursa: tradesilvania.com
Tradesilvania, sursa: tradesilvania.com

Mai nou toată lumea a auzit măcar odată de bitcoin sau de cuvântul criptomonede. Tradesilvania te lasă să cumperi criptomonede direct cu RON fără comision.

citește și: Superbet recompensează clienții vaccinați cu câte 50 de lei. Află condițiile

Tradesilvania a fost înființată de o echipă din Cluj-Napoca în anul 2018. În anul 2018 au obțiunut certificatele necesare pentru a face posibil plata cu cardul pe site și în anul 2019 au reușit să dea startul plăților SEPA(euro).

În anul 2019 au făcut parteneriat cu Ledger, compania de cold wallet de criptomonede. Cold Wallet sau portofelul hardware ale Ledger se bazează pe dispozitive, ceea ce înseamnă că utilizează mecanisme de stocare, stickuri USB, pentru a stoca cheile private. Acest lucru ne garantează că private key-ul nostru nu ajunge la cine nu trebuie. Ledger oferă două portofele hardware: portofelele Ledger Nano S și Ledger Nano X.

Pe site-ul Tradesilvania te poți înregistra ca și persoană fizică dar ca și persoană juridică. Când vine vorba de impozite și taxe, ca persoană fizică trebuie să plătești 10% impozit pe profit. Când vine vorba de o microintreprindere sau un SRL, în lege nu este specificat cât la sută trebuie să plătiți din proftil din criptomonede. Un SRL va plăti între 1% și 3% pe venit din criptomonede.

Pe platforma Tradesilvania sunt valabile 21 de asseturi digitale, printre ei sunt regasite BTC, ETH, XRP, EGLD.

Total
19
Shares
1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă