TikTok va lansa NFT-uri în luna octombrie

TikTok NFT, sursă: thenewscrypto.com
TikTok NFT, sursă: thenewscrypto.com

TikTok colaborează cu Immutable X pentru a le oferi utilizatorilor săi NFT-uri. Rapperul Lil Nas X va fi primul artist care își va lansa colecția luna aceasta.

citește și: El Salvador va folosi energie geotermală pentru a mina Bitcoin

TikTok a avut o creștere foarte puternică în ciuda afirmațiilor cum că aplicația ar fi un spyware chinezesc. Start-up-ul Immutable, cu sediul în Sydney, a strâns 82 de milioane de dolari pentru obiectivul său de a deveni cea mai platformă de NFT.

În ceea ce privește parteneriatul cu TikTok, co-fondatorul Immutable X, Robbie Ferguson, a declarat că împreună vor deschide calea pentru adoptarea generală a NFT-urilor.

“Faptul că una dintre cele mai cunoscute platforme de social media din lume lansează NFT-uri nu numai că permite TikTok să își sprijine artiștii și utilizatorii. De asemenea, dă un semnal puternic pentru adoptarea tot mai răspândită a NFT-urilor.”, a declarat Co-fondatorul Immutable X.

Compania și-a numit noua acțiune “TikTok Top Moments”, însoțită de sloganul “own a moment that broke the internet”. Compania a declarat că abordează NFT-urile ca pe un “instrument de împuternicire a creatorilor”, pentru a promova interacțiunea dintre creatori și utilizatori.

Total
12
Shares
1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă