Starea victimelor incendiului din Prahova: unul va fi transferat spre Belgia, iar pentru celălalt se aşteaptă un răspuns de la AKH Viena

Doi bărbaţi prezintă arsuri grave în urma incendiului de la fabrica de produse petroliere din Prahova. Ministerul Sănătăţii afirmă conform ultimelor informaţii primite că „pentru unul dintre pacienţii arşi, DSU a obţinut accept pentru transfer de la Spitalul Militar Reine Astrid din Belgia”, aşteaptându-se „un răspuns şi de la AKH Viena pentru al doilea pacient.”

Ieri seară a avut loc un incendiu violent în satul Inotești, localitatea Colceag, din județul Prahova, la o societate care produce produse din ţiţei. Din păcate, în urma incendiului două persoane au suferit arsuri grave. Un bărbat de 59 de ani şi altul de 53 de ani, prezintă arsuri pe aproximativ 60%, respectiv 70% din suprafaţa corporală.

Incendiul a acoperit o suprafaţă de aproximativ 700 mp, fiind o zonă cu un risc de explozie ridicat din cauza uleiurilor uzate depozitate în hală. Reprezentanţii ISU Prahova au transmis că incendiul a cuprins „întreaga hală, 3 autoturisme şi un autotren”

 În acest moment se aşteaptă un răspuns de la AKH Viena şi se urmează procedurile pentru transferul spre Belgia. Cei doi bărbaţi cu arsuri de 60% şi de 70% prezintă şi arsuri ale căilor aeriene superioare.   

Surse: Biziday, Hotnews

Corugă Nicoleta

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă