Șoșoacă cere demisia lui Voiculescu. „Nu aveți bunul simț să vă dați demisia”

Senatoarea Diana Șoșoacă, exclusă recent din partidul AUR, a apărut în cursul nopții de duminică la Institutul „Marius Nasta”. Ministrul Sănătății tocmai făcuse declarații, alături de managerul spitalului, Beatrice Mahler, și de colonelul Șchiopu de la ISU București-Ilfov despre incidentul de la unitatea mobilă ATI.

Pe aceeași temă: Pompierul angajat la Institutul „Marius Nasta” este în concediu de peste 6 luni. Manager spital: „Este nevoie de o reevaluare a legislației”
Pe aceeași temă: Un ventilator ce degaja fum a dus la relocarea unor pacienți COVID-19 de la unitatea ATI mobilă „Marius Nasta” din București

„Câți oameni trebuie să mai moară?”

Diana Șoșoacă a intervenit, luându-l la rost pe Vlad Voiculescu la poarta spitalului, unde ministrul era înconjurat de presă. „Câți oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă dați demisia? Spuneți! Sunteți pentru a doua oară ministru al sănătății!”

În tot acest timp senatoarea face live pe Facebook, nerespectând normele de combatere și prevenirea a coronavirusului. „V-am sunat de multe ori și n-ați avut decența să răspundeți la solicitările poporului român! Cum vă simțiți când vedeți că oamenii mor sub conducerea dumneavoastră?”. Șoșoacă îi mai amintește de cei 22 de morți de la spitalul „Matei Balș” și îl acuză pe Ministrul Sănătății că toate acestea sunt create pentru a privatiza sistemul sanitar din România.

Bodyguarzii au încercat să o oprească

Senatoarea nu a fost lăsată să înainteze în curtea Spitalului, drept urmare a avut o altercație cu cei de la securitate. „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păți ce va păți un om care se opune unui demnitar!”, a amenințat Șoșoacă.

Întâmpinată de Mahler

Șoșoacă a fost întâmpinată de Beatrice Mahler, managera Spitalului, care o invită pe senatoare să vină să vadă situația și discuta cu doamna senator. Ulterior acelui moment, Diana Șoșoacă presupune că nu are voie să filmeze înăuntru și își întrerupe live-ul pe Facebook.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă