Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19

Simona Halep s-a vaccinat astăzi împotriva noului coronavirus. Aceasta spune că a „venit cu sufletul deschis”. În plus față de asta, ea spune că este de părere că „este spre binele tuturor să ne vaccinăm”.

„Am venit cu sufletul deschis. Consider că este spre binele tuturor să ne vaccinăm”, a declarat Simona Halep.

Campioana inimilor noastre a fost întâmpinată la centrul de vaccinare de comandantul Institutului, general de brigadă dr. Florin Oancea, președintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiță, și vicepreședintele CNCAV, secretar de stat Andrei Baciu. Gazdele au apreciat decizia sportivei de a face public actul medical și au imortalizat acest moment, cu flori, zâmbete și voie bună.

Toamna trecută, Simona a trecut prin boala generată de virusul Sars-Cov2, și a ținut să adresele un mesaj de încurajare tuturor:

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să fac acest pas. Sper că tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, mă simt mai în siguranță. E singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să ne vaccinăm”.

Sursa foto: CNCAV – Gabriel Chiriloiu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă
Read More

Surprize mari pregătite de Dan Petrescu. Se știu jucătorii pe care mizează în UEFA Conference League

Dan Petrescu a anunțat jucătorii pe care va miza în grupele UEFA Conference League. Unul dintre cei mai iubiți jucători din Gruia, Giedrius Arlauskis, a fost lăsat în afara lotului. Pe listă au fost trecuți însă fotbaliștii veniți ca întăriri pentru ,,Bursuc”: Florin Ștefan, Juan Culio și Mihai Bordeianu.…