Sevilla și Juventus, ultima șansă pentru a ajunge în sferturile UCL

Seară de UEFA Champions League. Sevilla, campiona UEL, își joacă ultima carte la Dortmund, în timp ce “bătrâna doamnă” vrea revanșa și calificarea după înfrângerea din Portugalia.

După o pauză de două săptămâni, spectacolul din UEFA Champions League revine pe micile ecrane.

JUVENTUS – FC PORTO

Unul dintre aceste dueluri este cel dintre multipla camipoană din Serie A, Juventus Torino, și fosta câștigătoare a trofeului mult râvnit, FC Porto. În manșa tur, echipa portugheză a reușit să se impună cu scorul de 2-1, pe teren propriu, luând o opțiune destul de serioasă pentru califcarea în sferturile de finală a UEFA Champhions League. În tur, golurile portughezilor au fost marcate de Mehdi Taremim, în minutul 2, și Moussa Marega, în minutul 46. Pentru campioana din Serie A, golul a fost reușit de Federico Chiesa, în minutul 82.

BORUSSIA DORTMUND – SEVILLA

Un alt duel care poate fi urmărit în această seară este cel dintre fosta finalistă din UEFA Champions League din anul 2013, Borussia Dortmund, și multipla câștigătoare UEFA Europa League, FC Sevilla. Meciul tur s-a disputat pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan unde Borussia Dortmund a reușit să se impună cu scorul de 3-2, clubul nemțesc având așadar prima șansă pentru a merge mai departe în sferturile de finală a competiției. În tur, golurile nemților au fost marcate de Erling Haaland (dublă în minutele 27 și 43) și Mahmoud Dahoud (în minutul 19). Pentru spanioli au înscris Suso, în minutul 7, și Luuk De Jong, în minutul 84.

Material realizat de Manolache George-Ovidiu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă