Rectorul UBB, Daniel David, despre semestrul II: „Dacă s-ar putea clasic, dacă nu hibrid”

Începerea semestrului II în format fizic este un subiect asupra căruia studenții Universității Babeș Bolyai oferă o deosebită atenție. Zecile de mii de studenți așteaptă să afle dacă vor reveni fizic la facultate sau nu. Rectorul Daniel David a declarat pentru Betanova Cluj că răspunsul este momentan incert, dar că a dat „în lucru decanilor la facultăți”.

Când se va știi ce se întâmplă

Astăzi a fost prima ședință în care s-a abordat subiectul reîntoarcerii studenților la facultate în format fizic. Daniel David spune că și în acest semestru va merge pe varianta descentralizată în care fiecare facultate va decide dacă studenții se vor întoarce, sau nu, în Cluj-Napoca.

„Nu am încă detaliile, dar am dat în lucru decanilor la facultăți. Noi mergem pe descentralizarea modului în care o să funcționeze facultățile, ținând cont de profilul pe care-l au, de spațiile pe care-l au la dispoziție”, declară rectorul UBB, Daniel David. Acesta precizează că în termen de o săptămână facultățile vor decide ce varianta aleg.

Rectorul a spus că el ar prefera varianta clasică, dar facultățile vor decide

„Trebuie să discute studenții cu cadrele didactice de acolo și să vină să-mi propună o variantă. Eu le-am sugerat tuturor că varianta pe care eu o prefer este să fie cât mai mult hibridă. Sigur, dacă s-ar putea clasic, clasic, dar dacă nu, să fie cât mai mult hibridă. Decizia o să vină și din zona lor”, a adăugat rectorul Daniel David

Total
9
Shares
2 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă