Raed Arafat: Creșele și after-school-urile rămân deschise

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a făcut noi precizări privind măsurile de plimitare a infectări cu COVID-19 care vor intra în vigoare de luni. În acest sens, Arafat a explicat de ce creșele și after-school-urile vor rămâne deschise.

,,Prin ordin al ministrului Educației, creșele și after-school-urile rămân deschise. În rest, școlile trec în online. În decizia CNSU era prevăzut că se închid și școlile. Este greu pentru părinții care muncesc. Sigur, telemunca va scădea activitatea creșelor”, a spus secretarul de stat.

Reamintim faptul că România va intra de luni într-o mini-carantină. Astfel, școlile vor trece în online în toată țara, magazinele se vor închide la ora 21,00 (cu excepția farmaciilor), deplasarea pe timp de noapte poate fi făcută doar cu un motiv bine întemeiat și adeverință pe proprie răspundere (în intervalul 23,00-05,00), masca devine obligatorie și multe altele.

Detalii despre măsurile care vor intra în vigoare de luni, 9 noiembrie, puteți citi aici: Iohannis anunță impunerea de noi măsuri pentru combaterea pandemiei.

Documentul oficial

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă