Programul nunților și al botezurilor va fi prelungit până la ora 2,00

nunților și botezurilor
Sursa foto: Unsplash

Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat astăzi, după ședința de Guvern, că evenimentele private de tipul nunților și botezurilor să poată fi desfășurate până la ora 2,00. Astfel, programul restaurantelor va fi prelungit cu două ore doar pentru evenimentele private.

Hotărârea de Guvern care privește prelungirea programului de funcționare al restaurantelor pentru evenimentele private a fost adoptată la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Șeful Executivului, premierul Cîțu, a declarat că ,,nunțile și botezurile pot să rămână deschise până la ora 2 noaptea”.

50 de participanți în interior, 70 de persoane în exterior

Începând cu data de 1 iunie, Guvernul a decis ca evenimentele private de tipul nunților și botezurilor să se desfășoare cu anumite condiții. Astfel, evenimentele se vor putea desfășura cu maximum 50 de persoane în spații închise, respectiv cu maximum 70 de persoane în spații deschise. Evenimentele private se pot putea ține și cu un număr nelimitat de persoane, însă doar dacă toți participanții sunt vaccinați complet.

Sursa: Mediafax, Biziday

Total
3
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă