Primăria Cluj-Napoca a actualizat regulamentul pentru Cluj Innovation Park. Ce prevăd modificările

cladire Cluj Innovation Parc
Cluj Innovation Park. Sursa Facebook

Primăria Cluj-Napoca, deținătoarea Cluj Innovation Park SRL, firma care deține și administrează parcul cu același nume, a actualizat printr-o hotărâre de consiliu local unele detalii privind regulamentul de funcționare al spațiului menționat. În plus, s-au modificat penalizările pentru întârzierea plății.

Citește și: Accidentul la 190 km/h din Tureni: detalii despre victima care și-a botezat fata acum două săptămâni

Hotărârea Consiliului Local, lista actualizată a codurilor CAEN și celelalte modificări aduse regulamentului Cluj Innovation Park pot fi vizualizate aici.

Care au fost modificările

O primă noutate pe care Primăria Cluj-Napoca a introdus-o în este legată de modificarea articolului în care este prevăzută taxa de administrare și redevență. Acum, contractul prevede faptul că:

„Taxa de administrare și redevență se plătește de către rezidentul persoană juridică începând cu data semnării contractului, semestrial, pe toată durata exploatării terenului în cadrul Parcului Industrial Cluj Innovation Parc”

De asemenea, Primăria Cluj-Napoca modifică articolul care prevede penalități pentru întârzierea plății. Acum Regulamentul de Organizare și Funcționare a Cluj Innovation Park, prevede faptul că fiecare zi de neplată, persoana juridică care închiriază spațiul, se angajează la plata a 0,1% din suma datorată pentru fiecare zi din întârziere. De asemenea, totalul penalităților poate depăși suma inițială datorată.

Pe lângă cele două modificări menționate mai sus, s-a actualizat și lista de coduri CAEN. Mai multe companii au acces acum la spațiul pe care Primăria Cluj-Napoca îl oferă în chirie.

Profit de 50.000 de euro în 2020

Cluj Innovation Park SRL a înregistrat în anul 2020 un profit de 254.577 și o cifră de afaceri de 2.164.343 de lei. O creștere semnificativă față de 2018 și 2019, când cifra de afaceri nu a depășit pragul de un milion de lei.

Conform site-ului companiei, în total, parcul dispune de peste 3800 de mp destinat spațiilor de birouri în cele două complexe: CREIC și TEAM. În plus, aceasta se laudă cu spațiu de parcare suficient pentru ambele clădiri.

Total
5
Shares
1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă