Soluții complete pentru nevoile tale

Fie că ești interesat de creșterea vânzărilor, fie că dorești să comunici mai bine cu publicul tău, îți oferim soluțiile cele mai bune pentru a-ți duce businessul la următorul nivel.

Informații de contact
Apasă aici pentru formularul de contact Email: office@betanova.ro Telefon: (+40) 772 160 690‎‎ ‎‎‎‏‏‎ ‎
Urmărește-ne în social media

I. Informații generale

În cadrul site-ului Betanova Cluj (https://betanova.ro), de confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal se ocupă S.C. Betanova S.R.L., societate cu sediul in Brașov, str. 13 Decembrie, nr. 119, bl. 88, Sc. A, având CUI: 1104751. Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal are o importanță majoră pentru noi. De aceea, procesăm datele pe care ni le oferiți, în calitate de utilizator al website-ului, conform principiilor stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România (Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE).

În continuare, vă vom informa cu privire la colectarea și utilizarea datelor dumneavoastră personale. Prezenta Politică nu se referă la concursurile publicitare. În cazul în care nu sunteți de acord cu Politica Betanova Cluj, vă rugăm să nu utilizați Website-ul .

II. Tipul de date procesate. Scopul prelucrării

Principalul scop e acela de a procesa și a răspunde întrebărilor (sau a altor sugestii pe care le adăugați în secțiunea COMENTARII) pe care ni le transmiteți prin intermediul site-ului nostru, în calitate de vizitator al site-ului.  

În plus, site-ul nostru include o funcție de comunicare socială, mai exact butonul Facebook. Acesta are ca scop permiterea dumneavoastră, în cazul în care doriți, să dați share într-un mod eficient, unui articol pe care îl apreciați. Această funcție poate colecta informații despre dumneavoastră, (precum adresa IP și website-urile pe care le vizitați) și pot seta un fișier de tip cookie pentru a asigura o funcționare corectă. Prelucrarea acestor informații este guvernată de politica privind confidențialitate a companiei care le furnizează (https://m.facebook.com/privacy/explanation?locale=ro_RO)

Totodată, datele dumneavoastră sunt folosite cu scopul de a monitoriza traficul(prin analize, realizarea de profiluri de preferințe de consum), pentru a îmbunătăți experiența oferită pe site. În acest context, datele furnizate în mod direct în contextul utilizări site-ului sunt data și ora accesării site-ului, dar și adresa IP din care a fost accesat Betanova Cluj. Aceste statistici se realizează cu ajutorul Google Analytics.

Atunci când vă abonați să primiți newsletter-ul nostru, vom prelucra numele și adresa de e-mail, în vederea transmiterii mesajelor. Prin abonarea la newsletter, sunteți de acord cu furnizarea acestor informații de către dumneavoastră. Retragerea consimțământului cu privire la prelucrarea acestor date se poate realiza prin simpla dezabonare de la serviciul nostru de newsletter. Adresa de e-mail este stocată și prelucrată cu ajutorul Mailchimp.

III. Durata stocării datelor

Datele dumneavoastră sunt stocate atât cât este necesar pentru a atinge scopurile de prelucrare  menționate anterior.

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru abonarea la newsletter-ul vor fi șterse imediat în cazul în care alegeți să vă dezabonați de la acest serviciu.

IV. Alte site-uri sau aplicații

Prezenta politică de confidențialitate este aplicabilă doar în cazul acestui Site, așadar, atunci când vă conectați la alte site-uri web( prin intermediul unui link prezent pe site-ul nostru), politica noastră de confidențialitate nu mai este aplicabilă. În acest caz, trebuie să consultați politica de confidențialitate a site-ului respectiv. Prin accesarea unui link prezent pe site-ul nostru, părăsiți https://news.betanova.ro și sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către website-ul indicat.

Betanova lucrează cu terții în cadrul Facebook prin aplicația Betanova App. Datele prelucrate, numai în urma acordului expres al utilizatorului (exprimat în cadrul Facebook), includ adresa de email și datele profilului public (precum imaginea de profil sau numele de utilizator). Acestea nu se transmit terților și sunt utilizate strict în scopuri de promovare.

V. Drepturile dumneavoastră

Conform legislației în vigoare privind  prelucrarea datelor cu caracter personal, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Betanova Cluj, conform descrierii oferite prin prezentul document;
  • dreptul la rectificare, de a obține corectarea, fără întârzieri, de către Betanova Cluj, a datelor dumneavoastră inexacte/ nejustificate, respectiv completarea datelor incomplete;
  • dreptul de ștergere a  datelor dumneavoastră personale în anumite situații (dacă datele nu mai sunt necesare raportat la scopurile pentru care au fost colectate sau în cazul retragerii consimțământului, atunci când prelucrarea avea ca temei consimțământul dumneavoastră, etc.);
  • dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în cazul în care considerați ca acest lucru este necesar.

VI. Informații de contact

Pentru orice întrebări  cu privire la modalitatea de prelucrare a datelor și pentru a vă  exercita drepturile menționate, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@news.betanova.ro .

Ne vom asigura că veți primi un răspuns la solicitarea  dumneavoastră, fără întârzieri nejustificate în maxim 30  de zile de la înaintarea cererii. Furnizarea informațiilor se va realiza pe cale electronică.