Piețele se vor redeschide în interior de la sfârșitul săptămânii, anunță Iohannis

Piată Agroalimentară

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat astăzi faptul că piețele se vor redeschide în interior de la sfârșitul săptămânii. Acesta a explicat că, în urma discuției cu experții, a constatat că această măsură este justă.

Pe aceeași temă: Drama pe care o trăiesc producătorii bătrâni odată cu noile restricții ale Guvernului

Declarațiile președintelui

„Am putut să constatăm că, în ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi a scăzut semnificativ.

Da, este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puțin. Totuși, scăderea este clară și dați-mi voie să vă spun, fiindcă și aici sunt tot felul de interpreți politici: această scădere se poate constata cam peste tot în Europa.

Deci, nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci și alții, și această scădere nu este o întâmplare, nu este o „șurubare” la date, ci este o realitate în Europa și, din fericire, facem parte din țările unde se constată o reducere.

Asta fiind constată, am discutat aceste chestiuni cu experții, cu specialiștii, și am decis ca, de la sfârșitul acestei săptămâni, să fie redeschise piețele.

Asta este, cu siguranță, o veste bună și pentru producătorii care vor să vândă în piețe, dar și pentru românii care vor să-și facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă.”, a declarat Klaus Iohannis, conform Digi24.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă