Piețele agroalimentare din Cluj-Napoca vor rămâne funcționale, anunță Emil Boc

Sâmbătă

După ce noile reguli de combatere a pandemiei stipulau faptul că piețele agroalimentare acoperite se vor închide de luni, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunță că în oraș acestea vor funcționa în continuare. Vor fi amenajate standuri pentru producători afară.

Citește și: Cât de aproape de carantinare este municipiul Cluj-Napoca: părerea specialiștilor

Emil Boc spune că a luat legătura cu toate autoritățile publice, printre care premierul Ludovic Orban și prefectul Mircea Abrudean discutând despre ceea ce se va întâmpla cu piețele.

„Vreau să știți că piețele din Cluj-Napoca vor rămâne funcționale. Este adevărat, nu vor putea funcționa în regim interior, dar toate cele cinci piețe pe care primăria Municipiului Cluj-Napoca le are în administrare […] vor funcționa în regim deschis”, a declarat pe Facebook primarul Emil Boc.

Primarul municipiului spune că peste tot în jurul pieței vor fi amenajate standuri unde producătorii din piețe își vor putea vinde marfa. Acesta adaugă faptul că atunci când vremea se va înrăutăți primăria va găsi soluții pentru ca comercianți.

„Piețele volante vor fi extinse. Piața volantă de la sala sporturilor va funcționa marți, vineri și sâmbătă după programul 10-17, iar joi va funcționa în Gheorgheni în parcarea de la capătul linei trei”, adaugă primarul Emil Boc.

Primarul spune că situația epidemiologică din România dictează modul cum trebuie să ne adaptăm noilor situații. De asemenea, piețele private vor putea funcționa în același regim. Primarul încheie cu o încurajare, „clujeni, aveți grijă de sănătatea voastră!”

Despre ce piețe este vorba

  • Piața agroalimentară Zorilor
  • Piața agroalimentară Hermes
  • Piața agroalimentară Ira
  • Piața agroalimentară Grigorescu
  • Piața agroalimentară Ira
Total
13
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă