Mesaje de Dragobete pentru iubita sau iubitul

Ziua de 24 februarie este una specială pentru cupluri, fiind sărbătorit Dragobetele. Astfel, mesajele speciale de dragobete nu trebuie să lipsească dintre cei doi parteneri.

Cele mai frumoase mesaje de Dragobete

1. Te iubesc în fiecare zi și noapte, mai mult decât vei ghici vreodată.

2. Îți doresc o zi de Dragobete fericită din toată inima, plămânii, ficatul și splina!

3. Vreau să te cunosc mult mai mult! Să-ți ofer multă dragoste, tone de săruturi dulci! Sper că într-o zi mă voi descurca cu această misiune! Felicitări!

4. A nu face absolut nimic cu tine înseamnă pentru mine absolut totul! Știu că dragostea se poate schimba uneori și sentimentele adesea pot fi ciudate. Totuși, ceea ce simt nu este un mister. Te iubesc foarte mult.

5. Te-am iubit întotdeauna și când iubești pe cineva, iubești întreaga persoană așa cum este ea și nu așa cum ți-ai dori să fie. Eu te iubesc pentru tot și pentru nimic! Felicitări de Dragobete!

6. Au fost un milion de lucruri minuscule care, când le-am adăugat pe toate, au însemnat că ar trebui să fim împreună. Te iubesc! Felicitări!

7. De Dragobete, iubito, ești tot ce îmi doresc când stai aici, în brațele mele!

8. Te iubesc. Am știut-o în clipa în care te-am întâlnit. Îmi pare rău că a durat atât de mult până să recunosc.

9. Când zâmbești, întreaga lume se oprește și privește o vreme, pentru că ești uimitoare așa cum ești. Felicitări de Dragobete!

10. Mă gândesc la felul în care oamenii se îndrăgostesc în moduri misterioase. Doar la atingerea unei mâini… Oh, și eu mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi. Și vreau doar să-ți spun că sunt mereu cu tine.

11. Ia-mă în brațele tale iubitoare. Sărută-mă sub lumina stelelor. Pune-ți capul pe pieptul meu. Gândește-te la mine cu voce tare. E tot ce vreau de Dragobete!

Mesaje de Dragobete amuzante

1. Mă întrebam doar dacă putem nega că suntem iubiți pentru o zi… până mâine? Și să fim astăzi doar prieteni unul cu altul. Felicitări de Dragobete!

2. Cel mai bun mod de a petrece această zi de Dragobete este să o petrec cu dragostea vieții mele – mâncarea. Îți doresc o sărbătoare fericită!

3. Sărbătorirea Dragostei arată grozav în filme. Dar în viața reală este oribilă și costisitoare. Încearcă să cumperi un buchet de flori și vei ști!

4. Îmi place să ies cu tine în orice zi, în afară de Dragobete. Dispariția rapidă a banilor mei de buzunar îmi arde sufletul atât de tare!

5. Fie ca Dumnezeu să-ți umple inima cu dragoste și portofelul cu bani, astfel încât să-mi poți cumpăra niște ciocolate și o sticlă de vin!

6. Să ne prefacem pentru o zi că ne iubim mai mult decât orice altceva. Ne putem evita reciproc pentru restul 364 de zile!

Mesaje de Dragobete care te fac să plângi de emoție

1. Te iubesc mai mult decât vei ști vreodată…

2. Te-aș alege din nou și din nou. Felicitări de Dragobete femeii din visele mele.

3. Tu ești motivul pentru care sunt cine sunt azi. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru familia noastră. O sărbătoare fericită, iubito!

4. Ești cel mai bun prieten al meu, partenerul meu și sufletul meu pereche. Te iubesc.

5. Mereu mă întreb ce aș face fără tine lângă mine? O sărbătoare frumoasă pentru dragostea vieții mele.

6. Ești cea mai uimitoare femeie pe care am norocul să o numesc soția mea. În fiecare zi când mă trezesc lângă tine simt Dragobetele.

7. Îți doresc cea mai dulce și fericită zi de Dragobete azi și pentru totdeauna.

8. Seara aceasta este a noastră. Abia aștept să sărbătoresc cu tine.

9. Mai ales astăzi, sper să simți cât de mult te iubesc și cât de recunoscător sunt că te am în viața mea.

10. Îmi iei respirația. Mereu. Nu ai idee cât de sexy ești.

11. Nu aș putea cere un soț mai minunat decât tine. Inima mea este a ta. Felicitări de Dragobete.

12. Mulțumesc că ești tu și că ești al meu. Felicitări de Ziua Dragostei!

13. Îmi plac toate aventurile pe care le avem împreună. Te iubesc.

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă