Florin Cîțu: „Este o nebunie să lași locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze”

Florin Cîțu, premierul României, a declarat că le-a cerut coordonatorului campaniei de vaccinare, colonelul Valeriu Gheorghiță, și ministrului sănătății, Vlad Voiculescu, să permită vaccinarea oamenilor care s-ar fi încadrat în mod normal în etapa a III-a, să se vaccineze acum. Această măsură ar trebui să fie aplicată în locurile unde rata de incidență este mare.

„Am cerut ca în zonele precum Timișoara, carantinate, și unde sunt locuri libere, să se permită vaccinarea celor din etapa 3. E o nebunie să lași locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze. Dacă persoanele din etapa 1 și etapa 2 nu vor să se vaccineze, să lăsăm persoanele din etapa 3. Cer mai multă atenție”, a spus premierul Cîțu.

„Este o nebunie să lași locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze. Cer mai mult de la toată lumea – de la Ministerul Sănătății și de la colonelul Gheorghiță – mai multă atenție, atunci când avem locuri libere putem să lăsăm și pe ceilalți să se vaccineze”, a mai adăugat premierul.

Acesta a mai spus că s-ar putea ca până în vară să fie vaccinați peste 10 milioane de români. Acesta a conchis spunând că „depinde, însă, de noi, să mergem să ne vaccinăm”.

Total
0
Shares
1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă