Electric Castle se va desfășura în perioada 6-15 august

electric castle
Sursa foto: Unsplash

Organizatorii festivalului Electric Castle au anunțat că evenimentul se va desfășura anul acesta în perioada 6-15 august, în mai multe locații din județul Cluj. Electric Castle este al doilea festival de mare amploare anunțat oficial pentru acest an, după UNTOLD, și va fi adaptat situației epidmiologice.

10 zile de distracție, 30 de locații de desfășurare

Organizatorii festivalului Electric Castle au decis ca ediția din acest an, denumită EC_Special, să se desfășoare pe parcursul a ,,10 zile cu peste 400 evenimente, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida”. Inițial, organizatorii au decis, în urmă cu o lună, să amâne cea de-a VIII-a ediție a festivalului pentru 2022, în perioada 13-17 iulie.

Totuși, ediția specială Electric Castle 2021 anunțată de către organizatorii festivalului va avea loc în această vară, în perioada 6-15 august. Evenimentul se va desfășura în centrul orașului Cluj-Napoca, dar și pe domeniul Castelului Banffy din Bonțida, locul de start al evenimentului.

Peste 500 de evenimente cu artiști renumiți

Conform comunicatului de presă transmis de către organizatorii Electric Castle, în cadrul evenimentului vor fi concerte live cu artiști români și străini, show-uri New Media, toate fiind parte a unui program complex ale cărui detalii vor fi anunțate în perioada următoare.

Biletele, disponibile din 10 iunie

Organizatorii Electric Castle promit să redea atmosfera obișnuită a festivalului, într-o formă adaptată, iar măsurile de siguranță sanitară vor fi respectate.

Biletele pentru ediția din acest an vor fi disponibile din 10 iunie, iar doritorii de festival le vor putea achiziționa de pe platforma electriccastle.ro

Festivalul UNTOLD, un alt eveniment de amploare din acest an

Organizatorii festivalului UNTOLD au anunțat la începutul acestei săptămâni ca evenimentul se va desfășura în toamnă, în perioada 9-12 septembrie. UNTOLD este primul festival de amploare internațională anunțat în acest an, după aproape doi ani de pauză. Mai multe detalii despre desfășurarea festivalului se găsesc AICI.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă