Electric Castle se amână pentru 2022

Sursa foto: Unsplash

În urma ultimelor măsuri anunțate de către autorități privind organizarea evenimentelor culturale din această vară, cu un număr limitat de participanți, organizatorii Electric Castle (EC) au decis amânarea ediției a VIII-a a festivalului pentru 2022. Noile date pentru desfășurarea ediției a VIII-a a festivalului au fost stabilite pentru 13-17 iulie 2022.

Conform ultimelor decizii ale Comitetului Național pentru Situații de Urgență, evenimentele din luna iulie vor fi limitate la 2500 de spectatori. În plus, pe lângă această decizie se află și alte limitări care necesită o nouă rundă de consultări cu autoritățile pentru a putea fi puse în aplicare.

Planificarea festivalului, influențată de evoluția pandemică

Organizatorii Electric Castle au anunțat, prin intermediul unei postări pe paginile oficiale de socializare, că decizia de a amâna festivalul pentru 2022 vine în contextul în care un asemenea eveniment necesită o planificare pusă bine la punct, iar timpul scurt rămas nu permite o desfășurare optimă a festivalului, În plus, situația pandemică fluctuantă a condus la anularea sau reprogramarea turneelor europene ale unor artiști care ar fi trebuit să fie prezenți la festival.

Sursa foto: Facebook // Electric Castle

13-17 iulie, noile date stabilite pentru ediția din 2022

Toate datele analizate în detaliu au condus spre decizia organizatorilor de a amâna ediția din acest an pentru anul viitor și stabilirea unor noi date, 13-17 iulie 2022. În plus, organizatorii au anunțat faptul că toate marile trupe anunțate pentru acest an – Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones – și-au reconfirmat imediat prezența pentru anul viitor pe domeniul castelului Banffy din Bonțida.

Toate biletele achiziționate pentru ediția din acest an vor rămâne valabile și pentru noile date stabilite în anul 2022, iar mai multe detalii și opțiuni urmează a fi comunicare în perioada următoare.

Echipa organizatoare a festivalului Electric Castle a anunțat că vor continua discuțiile cu autoritățile pentru a găsi soluții viabile care să permită organizarea, într-o formă adaptată, a evenimentelor în această vară.

Total
1
Shares
2 comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă