Discursul deputatului AUR Cluj din Parlament: Înseminarea artificială, o politică neo-marxistă, acuză Alin Coleșa

Deputatul AUR de Cluj, Alin Coleșa, a declarat în această săptămână în plenul Camerei Deputaților, că înseminarea artificială este, de fap, o politică neo-marxistă. Acesta a spus că prin această practică se promovează, de fapt, familia monoparentală total artificială.

Alin Coleșa a făcut aceste afirmații pe fondul unui proiect de lege inițiat de PSD care viza înseminarea artificială și sporirea natalității. Inițiativa Partidului Social Democrat a fost respinsă. Proiectul poate fi consultat mai jos.

Pe lângă acuzațiile aduse asupra înseminării artificial, deputatul de Cluj a acuzat și contraceptivele. El a spus că se promovează „educația sexuală denaturată” și că se pune accent pe „metodele contraceptive, mai ale pe anticoncepționale”.

„Acest proiect de lege ascunde sub masca încurajării natalității o politică de tip neo-marxist prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificiale. Pe de o parte, prin politicile publice, ni se explică gravitatea sarcinilor la tinere necăsătorite pentru a căror vitare (sic!) se finanțează și promovează agresiv o educație sexuală denaturată, punându-se accent pe metodele contraceptive, mai ale pe anticoncepționale care, în timp, au efecte adverse asupra fertilității femeilor. Pe de altă parte, se finanțează și promovează însămânțarea artificială […] Se finanțează și promovează familiile monoparentale pur artificiale, iar familiile tradiționale cu mulți copii rămân sub o continuă presiune de tip financiar-social și educațional. Deci, acest proiect de lege creează probleme false, promovează o natalitate de tip neomarxist și promovează familia monoparentală născută din fașă monoparentală”, a declarat ALin Coleșa în plenul Camerei Deputaților.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă