Despre noi

Ce este Betanova Cluj

Despre noi: Betanova Cluj este un portal media care furnizează știri, reportaje, interviuri, fotografii și producții media de calitate publicului clujean, dar și celui național. Noutatea pe care brandul o aduce presei clujene, în special, dar și celei naționale într-o oarecare măsură, este modul de abordare al subiectelor. Ne mândrim cu modul în care furnizăm informația publicului și cu modul de structurare al materialelor jurnalistice și media. Site-ul funcționează sub umbrela companiei S.C. Betanova S.R.L., CUI:1104751.

Cine sunt oamenii din Betanova Cluj

Noi, oamenii din proietul Betanova, suntem tineri studenți sau absolvenți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”. Toți studiem sau am studiat în cadrul departamentului de Jurnalism și Media Digitală. Suntem o echipă entuziastă care se completează reciproc și care lucrează pentru a aduce jurnalismul, și implicit meseria de jurnalist, înapoi în grațiile publicului românesc. Muncim pentru a informa publicul în mod profesionist și pentru a-i oferi o imagine cât mai clară asupra subiectelor pe care noi le abordăm.

Echipa și rolurile noaste în cadrul site-ului (momentan incompletă):

  • Ștefan Chețan- director general (stefanchetan@betanova.ro)
  • Bianca Andrada Anghel- director creativ (biancaandrada@betanova.ro)
  • Nagyosy Gerő- redactor (nagyosyg@betanova.ro)

Direcție redacțională

Betanova Cluj își asumă o abordare obiectivă care să servească, în primul rând, publicului, dar și standardelor ridicate ale membrilor ce formează echipa. Astfel, încercăm să tratăm subiectele într-un mod exhaustiva astfel încât cititorii noștri să își poată forma o părere cât se poate de completă asupra fiecărei știri și asupra fiecărui subiect.

S.C. Betanova S.R.L.

S.C. Betanova S.R.L., CUI: 1104751, cu sediul în Brașov, str. 13 Decembrie, nr. 119, bl. 88, Sc. A este entitatea juridică sub care brandul Betanova Cluj își desfășoară activitatea. Compania a fost fondată în anul 1992 și de atunci a servit diverse roluri în societate. Din anul 2020, compania are ca activitate principală codul CAEN 6312 (activități ale portalurilor web).

Redacția poate fi contactată la adresa de e-mail office@betanova.ro sau marketing@betanova.ro.