CFR Cluj câștigă fără probleme la Argeș și se apropie la trei puncte de prima poziție

După eșecul drastic din Europa League de la Roma, CFR Cluj a reușit să se impună fără probleme pe terenul celor de la FC Argeș, scor 2-0. În urma acestui succes, trupa din Gruia se apropie la doar trei puncte de prima poziție din Liga 1 ocupată de FCSB.

Elevii antrenați de Dan Petrescu au început perfect meciul de la Argeș. Rondon a reușit să deschidă scorul (în minutul 14) după ce Deac a profitat de eroarea portarului Micle care a greșit o preluare simplă.

Zece minute mai târziu, Rondon a reușit dubla din pasa lui Pereira, stabilind și scorul final.

În repriza secundă, CFR Cluj a fost echipa cu inițiativa și cu ratările. Totuși, trupa din Gruia nu a mai marcat, iar pe fază defenisvă nu au avut mari probleme.

În urma acestei victorii, CFR Cluj se apropie la doar trei puncte de primele două poziții din Liga 1 ocupate de FCSB și Craiova cu 24 de puncte.

Următorul meci al trupei din Gruia va fi pe 21 noiembrie, pe teren propriu, în fața celor de la UTA Arad. Liga 1 va fi întreruptă pentru acțiunea naționalei de fotbal.

Echipele de start în FC Argeș – CFR Cluj 0-2 (0-2):

FC Argeș (4-4-1-1): Micle – G. Matei, Leca, Deslandes, Muşat – Drăghici, Maric, Prepeliţă, I. Şerban – Meza Colli – Blejdea
Rezerve: Greab, Turda, Mirică, Şerbănică, Marakis, Honciu, Ndiaye, A. Palic, Maes

Antrenor: Ionuț Codruț Moșteanu

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Cr. Manea, Susic, D. Ciobotariu, Camora – Itu, W. Soares Da Silva, Păun – Deac, Rondon, Pereira
Rezerve: Sandomierski, Latovlevici, Hoban, L. Aurelio, Djokovic, Costache, Haiduc, Carnat, Debeljuh

Antrenor: Dan Petrescu

Clasament Liga 1:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă