Blue Air va opera zboruri către 15 noi destinații de pe aeroportul clujean începând din vară

Compania aeriană Blue Air a anunțat luni că, începând din această vară, va opera zboruri către 15 noi destinații de pe Aroportul Internațional din Cluj-Napoca. O nouă rută vizează distanța Cluj-Constanța, iar celelalte noi rute vor face legătura între Capitala Transilvaniei și marile capitale europene.

Noile destinații din vară


Noile rute anunțate oficial de către compania Blue Air sunt։ Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanța, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma și Stuttgart.

Cât costă un bilet


Prețul unui astfel de bilet pornește de la 15,99 euro/segment, iar în acest preț sunt incluse și taxele și schimbarea datelor de călătorie. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul https://www.flyblueair.com/ro/ro/.

Oficialii companiei declară că noul program de zboruri de pe Aeroportul din Cluj va facilita oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni cu destinații europene de interes major atât pentru scopuri turistice, cât și pentru cele de interes profesional.
Blue Air este considerată cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, modelul de business fiind Ultra-Low-Cost (ULC).

Sursa: Mediafax.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă