Bill Gates răspunde acuzațiilor cu privire la implantarea cip-urilor. „Oamenii caută răspunsuri simpliste”

Bill Gates, filantropul și cofondatorul Microsoft, a vorbit marți despre lansarea celei mai recente cărți: „Cum să eviți un dezastru climatic”. În plus, acesta a răspuns unor întrebări legate de pandemie, când va fi sfârșitul acesteia, dar a clarificat și teoriile conspiraționiste care îl aveau în prim-plan. Reamintim că acesta s-a vaccinat recent cu serul Moderna.

Sfârșitul pandemiei de COVID-19

Bill Gates a spus că prevede că până în 2022, odată cu vaccinarea masivă a majorității populației planetei, ar trebui ca mapamondul să blocheze răspândirea coronavirusului și, implicit, va avea loc întoarcerea la normalitate.

„Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente majore„, a spus el. „Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, adaugă el.

În concordanță cu ceea ce a zis cofondatorul Microsoft, este și epidemiologul Didier Pittet a prezis, de exemplu, pe 18 februarie, o revenire treptată la activitățile obișnuite în lunile următoare, spunând că „pandemia va lua sfârșit în vara anului 2022”.

Conspirații în mediul online

Unele mișcări conspiraționiste și anti-vaccin îl acuză pe Bill Gates că ar fi responsabil de implantarea unor cip-uri, odată cu vaccinarea, Bill Gates a spus că el consideră că pandemia „îi face pe oameni să caute răspunsuri simpliste”. 

Acesta a adăugat că „Problema devine foarte gravă dacă acest lucru îi face pe oameni să creadă că purtarea unei măști sau administrarea unui vaccin nu este importantă”, a adăugat el, potrivit alephnews.ro.

Diferențe între bogați și săraci

În cadrul interviului, Bill Gates, a subliniat că există, în continuare, inegalități între țările sărace și cele bogate în privința vaccinării.

El spune că în acest moment există un decalaj mare, iar cantitatea de vaccin din țările bogate este foarte mare, chiar și în comparație cu țările cu venituri medii precum Brazilia și Africa de Sud, care au suferit foarte mult din cauza epidemiei, dar care continuă să se vaccineze într-un ritm lent.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă