Betanova App: Termeni și condiții

Declarația de drepturi și responsabilități

Prezenta Declarație de drepturi și responsabilități („Declarația”, „Termenii” sau „DDR”) derivă din Principiile Facebook și reprezintă condițiile de utilizare a serviciilor noastre, care guvernează relația noastră cu utilizatorii și cu alte entități care interacționează cu Facebook, dar și cu mărcile, produsele și serviciile Facebook, pe care le numim „Servicii Facebook” sau „Servicii”. Utilizând sau accesând Serviciile Facebook, vă exprimați acordul în legătură cu prezenta Declarație, care este actualizată la anumite intervale de timp conform Secțiunii 13 de mai jos. În plus, veți găsi resurse la finalul acestui document care vă vor ajuta să înțelegeți modul în care funcționează Facebook.

Deoarece Facebook furnizează o gamă largă de Servicii, este posibil să vă solicităm să citiți și să acceptați condiții de utilizare suplimentare, care sunt valabile în cazul interacțiunii dvs. cu o anumită aplicație sau cu un anumit produs sau serviciu. În măsura în care acele condiții de utilizare suplimentare intră în conflict cu această Declarație, vor fi considerate valabile condițiile de utilizare suplimentare asociate cu aplicația, produsul sau serviciul, în privința utilizării de către dvs. a unei astfel de aplicații, produs sau serviciu și în măsura în care există un conflict.

Confidențialitate

Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Am conceput Politica de utilizare a datelor pentru a aduce la cunoștință informații importante cu privire la modul în care puteți utiliza Facebook pentru distribuirea de informații către alte persoane și cu privire la modul în care colectăm și în care putem utiliza conținutul și informațiile dvs. Vă încurajăm să citiți Politica de utilizare a datelor și să o folosiți pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză.

Distribuirea conținutului și a informațiilor dvs.

Dvs. dețineți tot conținutul și toate informațiile pe care le postați pe Facebook și dvs. puteți controla modul în care acestea sunt distribuite, prin intermediul setărilor de confidențialitate și a setărilor de aplicație. În plus:

În cazul conținutului care intră sub incidența drepturilor de proprietate intelectuală, cum ar fi fotografiile și clipurile video (conținut IP), ne oferiți în mod specific următoarea permisiune, subiect al confidențialității dvs. și al setărilor pentru aplicații: ne acordați o licență globală neexclusivă, transferabilă, sublicențiabilă, cu drept de reproducere liberă, pentru utilizarea oricărui conținut IP pe care îl postați pe Facebook sau în legătură cu Facebook (Licență IP). Această Licență IP expiră când ștergeți conținutul IP sau contul dvs., cu excepția situației în care acest conținut a fost distribuit pentru alte persoane, iar acestea nu l-au șters.

Când ștergeți conținutul dvs. IP, acesta este șters într-un mod asemănător cu golirea coșului de reciclare pe un calculator. Cu toate acestea, înțelegeți că acest conținut șters poate rămâne în copiile de rezervă o perioadă rezonabilă de timp (nefiind însă disponibil pentru alte persoane).

Când folosiți o aplicație, este posibil ca aplicația să vă solicite permisiunea de a accesa atât conținutul și informațiile dvs., cât și conținut și informații care v-au fost distribuite de către alți utilizatori. Solicităm aplicațiilor să vă respecte confidențialitatea, iar acordul dvs. cu respectiva aplicație va controla modul în care aplicația va putea utiliza, stoca și transfera respectivul conținut și respectivele informații. (Pentru a afla mai multe despre Platformă, inclusiv despre modul în care puteți stabili ce informații pot fi distribuite aplicațiilor de către de alți utilizatori, citiți Politica noastră de utilizare a datelor și Pagina Platformă.)

Când publicați conținut sau informații utilizând setarea „Public”, permiteți tuturor persoanelor, inclusiv celor care nu au un cont de Facebook, să acceseze și să utilizeze acele informații, precum și să le asocieze cu dvs. (de exemplu, numele și fotografia dvs. de profil).

Apreciem întotdeauna feedbackul sau alte sugestii pe care ni le trimiteți în legătură cu Facebook, dar înțelegeți că putem să utilizăm feedbackul sau sugestiile dvs. fără a vă oferi o compensare pentru acestea (la fel cum nici dvs. nu aveți nicio obligație de a le oferi).

Siguranță

Facem tot posibilul pentru ca Facebook să rămână un mediu sigur, dar nu putem garanta acest lucru. Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține siguranța pe Facebook, iar acest lucru presupune următoarele angajamente din partea dvs.:

Nu veți posta anunțuri comerciale neautorizate (cum ar fi mesaje spam) pe Facebook.
Nu veți colecta conținut sau informații ale utilizatorilor folosind mijloace automatizate și nu veți accesa Facebook în niciun alt mod folosind mijloace automatizate (cum ar fi programele bot de colectare, roboții sau programele de tip „spider” sau „scraper”), fără acordul nostru.
Nu veți desfășura activități ilegale de marketing multi-level pe Facebook, cum ar fi schemele piramidale.
Nu veți încărca viruși sau alte componente de cod rău-intenționate.
Nu veți solicita informații de conectare și nu veți accesa conturi care aparțin altor persoane.
Nu veți agresa, nu veți intimida și nu veți hărțui niciun utilizator.
Nu veți posta conținut care: reprezintă limbaj care incită la ură, este amenințător sau pornografic; incită la acte de violență sau conține nuditate sau imagini cu caracter violent explicit sau nejustificat.
Nu veți dezvolta și nu veți utiliza aplicații terțe care conțin materiale despre consumul de alcool, întâlniri sau alte materiale pentru adulți (inclusiv reclame) fără restricțiile de vârstă adecvate.
Nu veți utiliza Facebook pentru acțiuni ilegale, înșelătoare, rău-intenționate sau discriminatorii.
Nu veți întreprinde nicio acțiune care ar putea dezactiva, supraîncărca sau afecta funcționarea corespunzătoare a Facebook sau interfața Facebook, cum ar fi atacurile de refuz al serviciului sau amestecul în redarea paginilor sau a altor funcționalități Facebook.
Nu veți facilita și nu veți încuraja încălcarea prezentei Declarații sau a politicilor noastre.

Înregistrarea și securitatea contului

Utilizatorii Facebook oferă numele și informațiile lor reale, iar noi avem nevoie de ajutorul dvs. pentru păstrarea acestor detalii ca atare. Iată câteva angajamente pe care le luați față de noi în ceea ce privește înregistrarea și menținerea securității contului dvs.:
Nu veți furniza informații personale false pe Facebook și nu veți crea un cont pentru o altă persoană în afară de dvs. fără a avea permisiunea de a face acest lucru.
Nu veți crea mai mult de un cont personal.
Dacă vă dezactivăm contul, nu veți crea un alt cont fără permisiunea noastră.
Nu veți utiliza cronologia dvs. având ca scop principal propriul câștig comercial. Pentru aceste scopuri, veți folosi o Pagină Facebook.
Nu veți utiliza Facebook dacă aveți sub 13 ani.
Nu veți utiliza Facebook dacă ați fost condamnat pentru infracțiuni de natură sexuală.
Veți menține informațiile dvs. de contact corecte și actualizate.
Nu veți oferi nimănui parola (sau în cazul dezvoltatorilor, codul dvs. secret), nu veți lăsa pe nimeni altcineva să vă acceseze contul și nu veți întreprinde nicio altă acțiune care ar putea periclita securitatea contului dvs.
Nu veți transfera contul dvs. (inclusiv paginile sau aplicațiile pe care le administrați) către alte persoane fără a obține în prealabil permisiunea noastră în scris.
Dacă selectați un nume de utilizator sau un identificator similar pentru contul sau pentru pagina dvs., ne rezervăm dreptul de a-l elimina sau de a-l reclama dacă noi considerăm că acesta este neadecvat (cum ar fi situația în care deținătorul unei mărci comerciale reclamă un nume de utilizator care nu este strâns legat de numele real al utilizatorului).

Protejarea drepturilor altor persoane

Respectăm drepturile altor persoane și ne așteptăm ca și dvs. să faceți la fel.
Nu veți posta conținut și nu veți întreprinde nicio acțiune pe Facebook care să încalce drepturile altor persoane sau să încalce în orice alt mod legea.
Putem șterge orice conținut sau informații pe care le postați pe Facebook în cazul în care considerăm că încalcă prezenta Declarație sau politicile noastre, inclusiv Standardele comunității, sau dacă acest lucru este permis sau solicitat prin lege.
Vă oferim instrumentele necesare pentru a vă ajuta să vă protejați drepturile de proprietate intelectuală. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina noastră Cum raportați reclamațiile privind încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.
Dacă ștergem conținutul dvs. pentru încălcarea drepturilor de autor ale unei alte persoane și considerați că l-am șters în mod eronat, vă vom oferi posibilitatea să faceți contestație.
Dacă încălcați în mod repetat drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane, vă vom dezactiva contul, dacă va fi necesar.
Nu veți folosi drepturile noastre de autor sau mărcile comerciale sau orice alte mărci asemănătoare care pot induce în eroare, cu excepția situației în care este permis în mod expres de Instrucțiunile de utilizare a mărcii sau în care ne exprimăm în prealabil acordul în scris.
În cazul în care colectați informații de la utilizatori: veți obține acordul acestora, veți explica în mod clar că dvs. (și nu Facebook) colectați informațiile acestora și veți publica o politică de confidențialitate care explică ce informații colectați și cum le veți utiliza.
Nu veți publica pe Facebook documente de identificare sau alte informații financiare sensibile ale altor persoane.
Nu veți eticheta utilizatori și nu veți trimite invitații prin e-mail către persoane care nu sunt utilizatori, fără acordul acestora. Facebook oferă instrumente de raportare socială, care permit utilizatorilor să ofere sugestii despre acțiunile de etichetare.

Telefoane mobile și alte dispozitive

În prezent, serviciile noastre de conectare mobilă sunt gratuite, dar rețineți că se aplică în continuare tarifele și taxele standard ale operatorului dvs. de telefonie mobilă, cum ar fi cele pentru SMS-uri sau pentru traficul de date.
În cazul în care vă schimbați sau vă dezactivați numărul de telefon mobil, vă veți actualiza informațiile de cont pe Facebook în termen de 48 de ore, pentru a vă asigura că mesajele nu vor fi transmise către persoana care va prelua fostul dvs. număr de telefon.
Vă oferiți consimțământul și oferiți toate drepturile necesare pentru a permite utilizatorilor să sincronizeze (inclusiv prin intermediul unei aplicații) dispozitivele lor cu orice informații care le sunt vizibile pe Facebook.

Prevederi speciale valabile în cazul promotorilor

Dacă folosiți interfețele noastre de creare de reclame „auto-administrate” (self-serve) pentru crearea, trimiterea și/sau livrarea oricăror reclame sau activități ori conținut comercial sau sponsorizat (denumite colectiv „Interfețe de creare a reclamelor auto-administrate”), vă exprimați acordul în legătură cu Condițiile de utilizare a publicității „auto-administrate” (self-serve). În plus, reclamele sau celelalte activități ori conținut comercial sau sponsorizat pe care le plasați pe Facebook sau în rețeaua noastră de dezvoltatori vor respecta Politicile noastre pentru publicitate.

Prevederi speciale valabile în cazul paginilor

În cazul în care creați sau administrați o pagină pe Facebook sau rulați o promoție sau o ofertă din pagina dvs., vă exprimați acordul în legătură cu Condițiile de utilizare a paginilor Facebook.

Prevederi speciale valabile pentru programele software

Dacă descărcați sau folosiți software-ul nostru, cum ar fi un produs software independent, o aplicație sau un plugin pentru browser, sunteți de acord că, la anumite intervale de timp, software-ul poate descărca și instala upgrade-uri, actualizări și caracteristici suplimentare de la noi, cu scopul îmbunătățirii, perfecționării și dezvoltării respectivului software.
Nu veți modifica, nu veți crea produse derivate, nu veți decompila și nu veți încerca în niciun alt mod să extrageți cod sursă de la noi, cu excepția cazului în care vi se permite acest lucru în mod explicit prin intermediul unei licențe de sursă deschisă sau cu excepția cazului în care vă oferim permisiunea explicită în scris.

Amendamente

Cu excepția situațiilor în care este altfel prevăzut prin lege, vă vom anunța (de exemplu, prin e-mail sau prin intermediul Serviciului) înainte de a face orice modificări în aceste condiții de utilizare și înainte de a vă oferi ocazia să revedeți și să vă spuneți părerea despre condițiile de utilizare revizuite, înainte de a continua să folosiți Serviciile noastre. Modificările făcute la prezenta Declarație își vor face efectul în termen de 30 de zile din momentul în care vă anunțăm despre modificările planificate. În cazul în care continuați să utilizați Serviciile Facebook după ce ați primit notificarea cu privire la perioada schimbărilor planificate aduse condițiilor, politicilor sau instrucțiunilor noastre de utilizare, vă exprimați implicit acordul cu privire la condițiile modificate. Cu toate acestea, dacă nu doriți să folosiți în continuare Facebook, aveți oricând posibilitatea de a vă dezactiva temporar contul sau de a-l șterge definitiv; apăsați aici pentru informații. În cazul în care decideți să vă ștergeți definitiv contul, prezenta Declarație va înceta, dar următoarele prevederi se vor aplica în continuare: 2.2, 2.4, 3-5 și 14-18.

Încetare

Putem înceta imediat să vă furnizăm serviciul Facebook, parțial sau în totalitate, la libera noastră alegere, dacă încălcați în mod evident, grav sau repetat prezenta Declarație sau politicile noastre, inclusiv, în mod particular, Standardele comunității sau dacă ni se solicită acest lucru prin lege. Vă vom înștiința prin e-mail sau la următoarea încercare de a vă accesa contul. Apăsați aici pentru mai multe informații, inclusiv pentru informații despre cum ne puteți contacta în cazul în care considerați că v-am dezactivat contul din greșeală.

De asemenea, aveți oricând opțiunea de a vă dezactiva temporar contul sau de a-l șterge definitiv; apăsați aici pentru informații. În astfel de cazuri, următoarele prevederi din prezenta Declarație vor fi valabile în continuare: 2.2, 2.4, 3-5 și 14-18. Atunci când contul dvs. este șters, postările dvs. vi se vor șterge, cum ar fi pozele sau actualizările de stare. Informațiile despre dvs., pe care alte persoane le-au distribuit, nu fac parte din contul dvs. și nu vor fi șterse atunci când vă ștergeți contul.

Litigii

Veți soluționa orice reclamație, temei pentru acționare în judecată sau litigiu (plângere) pe care le aveți cu noi și care survin din prezenta Declarație sau din Facebook ori care se referă exclusiv la acestea, în Judecătoria Districtului Nordic din California, SUA, sau într-o judecătorie din Comitatul San Mateo și sunteți de acord să vă supuneți jurisdicțiilor acestor judecătorii, ca să vă judecați pentru toate aceste reclamații. Legislația statului California va guverna prezenta Declarație, precum și orice reclamație care poate surveni între noi și dvs., indiferent de prevederile privind diferențele dintre legislații.

Dacă sunteți un consumator și, în mod obișnuit, locuiți într-un stat membru din UE, se vor aplica, în schimb, legile aflate în vigoare în acel stat membru. În mod similar, dacă sunteți un consumator care locuiește, în mod obișnuit, într-un stat membru din UE, iar o instanță competentă din acel stat membru are posibilitatea de a soluționa reclamația, atunci vă recomandăm să rezolvați problema în fața instanței respective.

Dacă o persoană face o reclamație împotriva noastră cu privire la acțiunile, conținutul sau informațiile dvs. de pe Facebook, veți plăti despăgubiri și ne veți proteja de vinovăție pentru toate daunele, pierderile și cheltuielile de orice tip (inclusiv taxele și cheltuielile de judecată rezonabile) aferente unei astfel de reclamații. Exonerarea nu se va aplica în cazul consumatorilor care locuiesc în mod obișnuit în Uniunea Europeană. Deși oferim reguli pentru conduita utilizatorilor, nu controlăm și nu dirijăm acțiunile utilizatorilor pe site-ul Facebook și nu suntem responsabili pentru conținutul sau pentru informațiile pe care utilizatorii le transmit sau le distribuie pe Facebook. Nu suntem responsabili pentru niciun conținut ofensator, inadecvat, obscen, ilegal sau contestabil în orice alt mod care ar putea fi întâlnit pe Facebook. Nu suntem responsabili pentru comportamentul fie online, fie offline al niciunui utilizator Facebook.

Ne vom folosi toate abilitățile și grija pentru oferirea serviciilor Facebook și pentru menținerea unui mediu sigur, protejat și lipsit de erori, însă nu garantăm că Facebook va funcționa întotdeauna fără întreruperi, întârzieri sau imperfecțiuni. Nu suntem răspunzători de:
pierderi care nu sunt cauzate de încălcarea de către noi a prezentei Declarații;
pierderi suplimentare, cauzate de o altă pierdere sau deteriorare, care nu puteau fi prevăzute în mod rezonabil nici de dvs., nici de noi la momentul încheierii prezentului acord;
pierderi care rezultă din acțiuni, conținut, informații sau date provenite de la terțe părți, incluzând orice utilizator Facebook, online sau offline; nu suntem răspunzători pentru niciun fel de conținut sau informație ofensatoare, nepotrivită, obscenă, ilegală sau inacceptabilă în orice fel, pe care ați putea să o întâlniți pe Facebook; și
incapacitatea de a furniza serviciile Facebook sau de a ne îndeplini orice obligații, conform acestor condiții, în cazul în care această incapacitate este cauzată de evenimente ce nu pot fi controlate de noi.
Aspectele menționate mai sus nu au ca scop înlăturarea răspunderii noastre pentru deces, rănire sau denaturări frauduloase, cauzate de neglijența noastră, atunci când acest lucru nu este permis prin lege.

Dacă sunteți un consumator care locuiește în Uniunea Europeană, aveți la dispoziție căi de atac dacă încălcăm anumite drepturi statutare privind conținutul digital disponibil prin intermediul serviciilor Facebook și dacă încălcăm drepturile referitoare la pierderile cauzate de orice neglijență din partea noastră în îndeplinirea obligațiilor noastre, stabilite în prezenta Declarație. Termenii și condițiile de față nu afectează aceste drepturi statutare.

Referitor la oricare dintre aspectele prezentate mai sus, suntem responsabili numai pentru pierderile care sunt o consecință previzibilă, în mod rezonabil, a acestor încălcări (excepție făcând decesul, rănirea și denaturările frauduloase) și până la suma pe care ne-ați plătit-o în ultimele 12 luni.

Prevederi speciale valabile în cazul utilizatorilor din afara Statelor Unite ale Americii

Ne străduim să constituim o comunitate globală cu aceleași standarde pentru toată lumea și, de asemenea, ne străduim să respectăm legile fiecărei țări. Următoarele prevederi se aplică utilizatorilor, dar și celor care nu sunt utilizatori, din afara Statelor Unite, care interacționează cu Facebook:
Vă exprimați acordul în legătură cu transferul și procesarea datelor dvs. personale în Statele Unite.
Dacă vă aflați într-o țară cu embargo impus de către S.U.A. sau care se află pe lista Departamentului de Trezorerie al S.U.A. de națiuni desemnate în mod special, nu veți putea desfășura activități comerciale pe Facebook (cum ar fi publicitatea sau efectuarea de plăți) și nu veți putea utiliza o aplicație sau un site web de tip Platformă. Nu veți folosi Facebook dacă vi s-a interzis să primiți produse, servicii sau programe software care provin din Statele Unite ale Americii.
Anumite condiții speciale care se aplică numai pentru utilizatorii de naționalitate germană sunt disponibile aici.

Definiții

Prin „Facebook” sau „Servicii Facebook”, ne referim la funcțiile și serviciile pe care le punem la dispoziție, inclusiv prin: (a) site-ul nostru web de la adresa www.facebook.com și pe alte site-uri cu marca Facebook sau în „co-branding” (comarcaj) cu Facebook (inclusiv subdomeniile, versiunile internaționale, widgeturile și versiunile de mobil); (b) Platforma noastră; (c) pluginuri sociale, cum ar fi butonul „Îmi place”, butonul „Distribuie” și alte modalități similare, și (d) alte mijloace de comunicare, mărci, produse, servicii, programe software (cum ar fi o bară de instrumente), dispozitive sau rețele existente în prezent sau dezvoltate în viitor. Facebook își rezervă dreptul să stabilească, la libera sa alegere, faptul că anumite mărci, produse sau servicii pe care le oferă se supun unor condiții de utilizare separate (asupra cărora vă puteți da acordul în mod separat), nu celor din prezenta Declarație. Vă vom anunța prin intermediul serviciilor Facebook despre condițiile separate, referitoare la astfel de mărci, produse sau servicii, care se supun unor condiții separate, nu celor din prezenta DDR, înainte de utilizare. Utilizarea de către dvs. a mărcilor, produselor sau serviciilor care se supun unor condiții separate constituie acordul dvs. pentru acele condiții.
Prin „Platformă”, ne referim la un set de interfețe API și servicii (cum ar fi conținutul) care permit altor persoane, inclusiv dezvoltatorilor de aplicații și operatorilor de site-uri web, să obțină date de pe Facebook sau să furnizeze date către noi.
Prin „informații”, ne referim la date personale și alte informații despre dvs., inclusiv acțiuni realizate de către utilizatori, dar și de cei care nu sunt utilizatori, care interacționează cu Facebook.
Prin „conținut”, ne referim la orice tip de conținut postat, furnizat sau distribuit în Serviciile Facebook de dvs. sau de alți utilizatori.
Prin „date”, „date de utilizator” sau „datele utilizatorului”, ne referim la orice date, inclusiv la conținutul sau la informațiile unui utilizator, pe care dvs. sau părțile terțe le puteți obține de pe Facebook sau le puteți furniza către Facebook prin intermediul Platformei.
Prin „postare” sau „publicare”, ne referim la publicarea pe Facebook sau la punerea la dispoziție în orice alt mod, utilizând Facebook.
Prin „utilizare”, ne referim la folosirea, executarea, copierea, realizarea publică sau afișarea, distribuirea, modificarea, traducerea și crearea lucrărilor derivate.
Prin „aplicație”, ne referim la orice aplicație sau site web care utilizează sau accesează Platforma, precum și orice alt element care primește sau care a primit date de la noi. Dacă nu mai accesați Platforma, însă nu ați șters toate datele de la noi, termenul „aplicație” se va aplica până când ștergeți datele.
Prin „mărci comerciale”, ne referim la lista de mărci comerciale furnizată aici.

Altă situație

Dacă sunteți rezident în Statele Unite ale Americii sau în Canada ori dacă sediul principal al companiei dvs. se află într-una dintre aceste două țări, prezenta Declarație reprezintă un acord încheiat între dvs. și Facebook, Inc. În caz contrar, prezenta Declarație reprezintă un acord încheiat între dvs. și Facebook Ireland Limited. Referințele la „pe noi”, „noi” și „nostru/noastră/noștri/noastre” se referă fie la Facebook, Inc., fie la Facebook Ireland Limited, după caz.
Prezenta Declarație constituie întregul acord între părți cu privire la Facebook și prevalează în fața oricăror acorduri anterioare.
Dacă se constată că o parte din prezenta Declarație nu este aplicabilă, partea rămasă va fi aplicabilă și în vigoare în totalitate.
Dacă nu putem aplica o parte din prezenta Declarație, acest lucru nu va fi considerat o derogare.
Toate amendamentele la prezenta Declarație și toate derogările de la prezenta Declarație trebuie efectuate în scris și semnate de către noi.
Nu veți transfera niciun drept și nicio obligație pe care le aveți prin prezenta Declarație către alte părți fără acordul nostru.
Toate drepturile și obligațiile noastre din cadrul prezentei Declarații pot fi atribuite fără restricții în legătură cu o fuzionare, o achiziție sau o vânzare de bunuri, sau prin efectul legii sau în orice alt mod.
Nicio prevedere din prezenta Declarație nu ne va împiedica să respectăm legea.
Prezenta Declarație nu conferă terțelor părți drepturi de beneficiar.
Ne rezervăm toate drepturile pe care nu vi le-am acordat dvs. în mod explicit.
Atunci când utilizați sau când accesați Facebook, veți respecta toată legislația în vigoare.

Utilizând sau accesând Serviciile Facebook, vă exprimați acordul în legătură cu colectarea și folosirea de către noi a conținutului și informațiilor dvs., în conformitate cu Politica de utilizare a datelor, în forma ei actualizată periodic. De asemenea, puteți să consultați următoarele documente care oferă informații suplimentare despre folosirea Facebook de către dvs.:


Pagina Platformă: această pagină vă ajută să înțelegeți mai bine ce se întâmplă atunci când adăugați o aplicație de la terți sau când utilizați Facebook Connect, inclusiv modul în care acestea vă pot accesa și utiliza datele.
Politicile pentru Platforma Facebook: aceste instrucțiuni descriu politicile care se aplică pentru aplicații, inclusiv în site-urile de tip Connect.
Politicile noastre pentru publicitate: aceste instrucțiuni descriu politicile care se aplică pentru reclamele publicate pe Facebook.
Condițiile de utilizare a reclamelor „auto-administrate”: aceste condiții de utilizare sunt valabile atunci folosiți interfețele de creare a reclamelor „auto-administrate” pentru a crea, trimite sau livra orice conținut publicitar sau orice alte activități sau conținut de natură comercială sau sponsorizată.
Ghidul pentru promoții: aceste instrucțiuni descriu politicile care se aplică dacă oferiți pe Facebook concursuri, tombole și alte tipuri de promoții.
Resursele pentru mărci Facebook: aceste instrucțiuni descriu politicile care se aplică pentru utilizarea mărcilor comerciale, siglelor și capturilor de ecran Facebook.
Cum raportați reclamațiile privind încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală
Condițiile de utilizare a paginilor Facebook: aceste instrucțiuni se aplică utilizării paginilor Facebook de către dvs.
Standardele comunității: aceste instrucțiuni detaliază așteptările noastre cu privire la conținutul pe care îl postați pe Facebook și la activitatea dvs. pe Facebook.
Pentru a accesa Declarația de drepturi și responsabilități în diferite limbi, schimbați setarea de limbă a sesiunii dvs. de Facebook, apăsând pe linkul de limbă din colțul din stânga al majorității paginilor. Dacă Declarația nu este disponibilă în limba selectată, limba implicită de afișare a acesteia va fi limba engleză.