Amenzi după amenzi în Cluj-Napoca: 1 din 4 șoferi opriți au fost amendați

Conform datelor date publicității de către Inspectoratul de Poliție (IPJ) Cluj, în aproximativ 25% dintre cazurile în care polițiștii rutieri au oprit autoturisme au dat și amenzi.

„În intervalul orar 17.00-19.30, respectiv 23.00-01.00, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile şi polițiști locali au acţionat pe raza municipiului în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirii infracțiunilor comise în segmentul stradal, precum și pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii 55/2020 , specifice stării de alertă.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate în cele 2 etape, au fost legitimate peste 140 de persoane şi au fost verificate 100 de vehicule.

Neregulile constatate au impus aplicarea unui număr de 67 de sancţiuni contravenţionale, 43 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Totodată, pe linie rutieră, poliţiştii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, iar 6 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea altor prevederi legale.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă