Alin Tișe: „Am solicitat ministrului sănătății efectuarea de urgență a plății pentru personalul […] pe teritoriul județului Cluj”

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a solicitat ministrului Sănătății, plătirea urgentă a cadrelor medicale care sunt implicate în vaccinarea împotriva COVID-19

Declarația lui Alin Tișe

„Domnul ministru trebuie să ia urgent toate măsurile care se impun pentru desfășurarea în condiții de siguranță și fără sincope a activității centrelor de vaccinare, astfel încât toți clujenii care doresc să se imunizeze să o poată face în condiții optime. Acest proces vital, singurul în măsură să îi protejeze eficient pe români, nu ar trebui pus în pericol de nimeni, în niciun fel!

Salvarea vieții și a sănătății a numeroși români depinde de derularea în condiții optime a procesului de vaccinare. Ministerul Sănătății nu le poate solicita acestor eroi în alb, aflați în prima linie a luptei cu boala, să își riște viața și sănătatea iar în schimb să nu le arate nici măcar un minim respect, remunerându-i așa după cum s-a angajat!

Solicit, deci, decontarea imediată a cheltuielilor aferente plății personalului medico-sanitar, și a registratorilor medicali, din cadrul centrelor de vaccinare organizate pe teritoriul județului Cluj și care au fost amplasate în alte locații decât cele situate în incinta unităților sanitare. Adresez această solicitare pe fondul numeroaselor sesizări primite cu privire la faptul că personalul din centrele de vaccinare nu a primit în ultimele două luni remunerația cuvenită”, i-a mai reproșat președintele Consiliului Județean Cluj Ministrului Sănătății.

Editor: Topoliceanu Larisa

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă