Accident pe Varianta Ocolitoare Cluj Est. O mașină s-a răsturnat

Pe parcursul serii trecute, echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca au fost solicitate să intervină în urma unui accident rutiere care s-a produs pe Varianta Ocolitoare Cluj Est. Salvatorii au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile și ocupanta ieșită din acesta.

„În jurul orei 22.10 a fost înregistrat cel de-al treilea apel privind producerea unui eveniment rutier pe Varianta Ocolitoare Cluj Est, unde echipajele de Descarcerare și SMURD au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile și ocupanta ieșită din acesta.

Femeia în vârstă de cca 20 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Pompieri au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenirea a incendiilor prin deconectarea bateriilor autoturismului avariat”, transmite ISU Cluj.

Producerea accidentului

„Pe varianta Valcele-Apahida este vorba de o autoaccidentare- conducatoare auto de 25 de ani, din localitatea Sarmasu, judetul Mureș, pe fondul neadaptarii vitezei, ar fi pierdut controlul directiei de deplasarea al autoturismului, rasturnandu-se. Rezultatul testarii alcooltest- negativ.”, declară IPJ.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă