Accident în Piața Mihai Viteazul din Cluj-Napoca. Un bărbat a ajuns la spital cu multiple traumatisme

Pe parcursul serii trecute, echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca au fost solicitate să intervină în cazul unui accident rutier, care s-a produs în jurul orei 21:30 în Piața Mihai Viteazul. În urma impactului un arbore s-a rupt și s-a răsturnat pe partea carosabilă. Mai mult, un bărbat a fost rănit, având multiple traumatisme și pierderi de conștiență.

„În jurul orei 21.30 a fost înregistrat un alt apel în legătură cu un eveniment rutier, produs în Piața Mihai Viteazul, pentru care era solicitată intervenția pompierilor. Au fost dislocate două autospeciale și un echipaj SAJ la locul accidentului unde a fost găsit autoturismul avariat, în care se afla un bărbat de cca 30 de ani, și un arbore rupt și răsturnat pe partea carosabilă.

Pompierii au acționat pentru evacuarea persoanei folosind echipamente speciale, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite, după care a fost preluat de către echipajul SAJ pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Bărbatul prezenta multiple traumatisme și pierderi de conștiență. Ulterior pompierii au acționat pentru degajarea ramurilor copacului pentru a nu periclita pietonii care treceau pe trotuarul respectiv”, transmite ISU Cluj.

Cum s-a întâmplat accidentul

În cazul „Piata Mihai Viteazul” este vorba despre o autoaccidentare. Conducatorul auto de 30 ani, din municipiul Baia Mare ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrand in coliziune cu un copac. A fost transportat la o unitate medicala.”, transmite IPJ Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă