A fost reținut tânărul care l-a atacat cu un cuțit pe taximetristul clujean

Tânărul care l-a atacat cu un cuțit pe taximetristul clujean a fost reținut de autorități. Evenimenul a avut loc pe raza localității Fizeşu Gherlii, în noaptea zilei de 20 februarie.

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană care desfăşura servicii de transport persoane în regim de taxi, ar fi fost agresată fizic în interiorul maşinii, cu un obiect înţepător, de o persoană care îi solicitase serviciile.

Potrivit celor relatate de apelant, incidentul ar fi avut loc pe DJ109 C, în localitatea Fizeşu Gherlii.

Conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.


Ulterior incidentului, agresorul a părăsit autoturismul, iar pentru identificarea acestuia a fost constituită o echipă complexă de căutare, în cauză fiind efectuate verificări specifice pentru identificarea acestuia şi luarea măsurilor în consecinţă”, transmitea IPJ Cluj imediat după eveniment.

Tânărul din Orăștie, reținut pentru 24 de ore

În urma colaborării Secției 7 Poliție Rurală Gherla – Poliției municipiului Orăștie, a fost depistat tânărul de 21 de ani, din municipiul Orăștie, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, potrivit IPJ Cluj.

A fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole pe aceeași temă